Kőrözöttek

Nyolc elfogatóparanccsal keresték a párt

Összesen nyolc - köztük európai és nemzetközi - elfogatóparancs volt érvényben azzal a nővel és azzal a férfival szemben, akiket a napokban fogott el a Budapesti Rendőr-főkapitányság bevetési egysége a XXIII. kerületben.

2014.12.22 10:45Havariapress
Fotó: archív

A pár női tagját csalás és befolyással üzérkedés miatt kereste elfogatóparanccsal a Fővárosi Törvényszék, valamint a XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság. A nő 41 éves élettársa, Sz. Zoltán Sándor ellen csalás, befolyással üzérkedés, közokirat - hamisítás és önbíráskodás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki elfogatóparancsot a Fővárosi Törvényszék, valamint a XVIII. és XIX. kerületi Bíróság.

A 37 éves M. Mercédesz Zsuzsannát és a 41 éves férfit a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Bevetési Osztályának munkatársai december 18-án 22 óra 30 perckor Budapest XXIII. kerületi tartózkodási helyükön elfogták, majd előállították a BRFK XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitányságára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.