Zalaegerszegen

A furgon után egy terepjárónak is nekihajtott - azok meg a szalagkorlátnak...

A balesetben a vétlen két jármű vezetői nem sérültek meg.

2014.12.21 16:30MTI

Egy asszony súlyosan, egy férfi pedig könnyebben sérült meg, miután személyautójukkal két gépkocsinak is nekiütköztek Zalaegerszegen - közölte vasárnap a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A baleset a 74-es és 76-os főút közös szakaszán történt nem sokkal szombat dél előtt. Egy 31 éves pókaszepetki férfi személyautójával a Balatoni út irányából Neszele felé tartott, amikor egyelőre tisztázatlan körülmények között hátulról nekiütközött egy, az úttest szélén parkoló furgonnak. A személyautó ezt követően a szemből érkező terepjárónak hajtott, majd mindkét jármű, amivel ütközött, a szalagkorlátnak csapódott.

Az elsődleges orvosi vélemények szerint a személyautóban utazó 59 éves asszony nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett, míg a járművet vezető 31 éves férfi könnyebben sérült meg. A balesetben a másik két jármű vezetői nem sérültek meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.