Kórházba kellett vinni

Fémdarab fúródott a kisfiú fejébe

Egy irattartó mappa fém része állt bele - eddig tisztázatlan körülmények között - a kisgyerek fejébe péntek délután egy tápiószentmártoni családi házban.

2014.12.19 20:15MTI

Fémdarab fúródott egy kisgyerek fejébe pénteken a Pest megyei Tápiószentmártonban, az egy év körüli kisfiút kórházba szállították.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: egy irattartó mappa fém része állt bele - eddig tisztázatlan körülmények között - a kisgyerek fejébe péntek délután egy családi házban.

Csámpai Attila hozzátette, munkatársai azért tartózkodtak a helyszínen, hogy amennyiben speciális beavatkozásra lett volna szükség, segítsenek. Tóth Karolina, az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kisfiút stabil állapotban szállították az ügyeletes kórházba műtétre.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.