Tűz-veszély

Kigyulladt egy raktárépület Pécsen

Teljes terjedelmében égett egy körülbelül háromszáz négyzetméter alapterületű raktárépület Pécsen, a Diófa utcában.

2014.12.18 19:33MTI
MTI fotó: Sóki Tamás

Kigyulladt egy raktárépület csütörtökön, kora este Pécsen, a tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre - adta hírül honlapján a katasztrófavédelem.

A közlemény szerint teljes terjedelmében égett egy körülbelül háromszáz négyzetméter alapterületű raktárépület Pécsen, a Diófa utcában. A pécsi hivatásos tűzoltók mellett a mohácsi és a komlói tűzoltók is a helyszínre érkeztek.

Kasza Anett, a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője azt közölte, hogy a tűzoltók a lángok továbbterjedését igyekeztek megakadályozni, ugyanis a raktár egybeépült egy autószervizzel, a két épületrészt pedig nem választja el egymástól tűzfal.

Lakóépületeket nem veszélyeztettek lángok - tette hozzá.

A tüzet azóta eloltották.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.