Kamionbaleset történt hajnalban

Vége az útzárnak az M7-esen

Megindulhatott a forgalom az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalán egy sávon a 161-es kilométerszelvény közelében, Balatonfenyves térségében, ahol egy hajnali kamionbaleset miatt kellett forgalomkorlátozást bevezetni.

2014.12.18 11:08MTI
Fotó: police.hu

A kora hajnali órákban eddig tisztázatlan körülmények között egy kamion vezetője elvesztette uralmát járműve felett, ami felborult. A kamionban szállított 32 szarvasmarha közül néhány a helyszínen elpusztult, több elkóborolt. A jármű vezetője nem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentési idejére az adott szakaszt egy ideig teljesen lezárták az autópálya mindkét oldalán, mivel az elkóborolt állatokat is össze kellett terelni.

Jelenleg már mindkét irányban haladhat a forgalom: a főváros felé korlátozás nélkül, Nagykanizsa felé viszont továbbra is félpályás korlátozás van érvényben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.