A nő majdnem meghalt

Összeszurkálta élettársát - emberölés kísérlete miatt felelhet

Zsebkéssel összeszurkálta élettársát egy 23 éves férfi Budaörsön. A nő majdnem meghalt, a magát is megsebesítő férfit őrizetbe vették.

2014.12.18 10:12Havariapress

December 15-én délután veszett össze a 23 éves férfi 25 éves élettársával budaörsi otthonukban. A veszekedés hevében a férfi előkapta zsebkését, majd azzal a nőre támadt. Megszúrta a hasán, megsebezte az egyik karján, majd a szeme alá, az arcába döfte a kést.

A fiatal nő életveszélyes állapotban került kórházba, eltört az arccsontja és a homlokcsontja. A férfi is kórházba került, a késsel magának is sérüléseket okozott. A rendőrök a kórházban őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását. A fiatal férfit emberölés kísérletével gyanúsítják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.