Súlyos bántalmazás

Megöltek egy idős férfit Makón

A rendőrségre szerdán délután érkezett bejelentés arról, hogy holtan találtak egy 83 éves makói férfit tanyáján, halálát bántalmazás okozhatta.

2014.12.18 09:42MTI

Megöltek egy idős embert makói tanyáján, a gyanúsítottat, egy 43 éves férfit a rendőrség őrizetbe vette - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Jászai Linda elmondta: a rendőrségre szerdán délután érkezett bejelentés arról, hogy holtan találtak egy 83 éves makói férfit tanyáján, halálát bántalmazás okozhatta.

A makói rendőrök a helyszínen elfogták a sértettel együtt lakó 43 éves N. Tibort. Ellene - őrizetbe vétele mellett - halált okozó testi sértés bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.