Tragikus baleset

Nem vette észre, hogy répaszedővel halálra gázolt egy férfit

Életét vesztette egy férfi Kabán, akin egy munkagép hajtott át kedd este.

2014.12.17 10:44MTI

A Hajdú-Bihar megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Dobó Dénes szerdai közlése szerint a kabai, szolgálaton kívüli körzeti megbízott értesítette a megyei főkapitányság ügyeletét, hogy Kabán egy telephely bejáratánál egy halott férfit talált, aki valószínűleg közlekedési baleset áldozata lett.

A helyszíni szemle során kiderült, az 52 éves helybeli férfit a telephelyre beálló répaszedő munkagép ütötte el.

A munkagépet egy 21 éves bárndi férfi vezette, aki nem vette észre a balesetet. A gépet 18 óra körül leállította a telephelyen, s egy másik kapun át távozott onnan.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság halálos közúti közlekedés gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt indított az ügyben büntető eljárást - mondta el Dobó Dénes.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.