Felborult

Befejezték az M7-esen délelőtt kiégett kamion műszaki mentését

A 219-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon, nem sokkal fél 11 előtt történt a baleset. Az eddigi információk szerint a szlovák kamion defekt miatt nekiment a pályaelválasztó korlátnak, majd felborult és kigyulladt.

2014.12.16 18:27MTI

Kora estére fejeződött be a baleseti helyszínelés és annak a kamionnak a műszaki mentése, amelyik délelőtt az oldalára borult és kigyulladt az M7-es autópálya zalai szakaszán.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 219-es kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon, nem sokkal fél 11 előtt történt a baleset. Az eddigi információk szerint a szlovák kamion defekt miatt nekiment a pályaelválasztó korlátnak, majd felborult és kigyulladt.

A datolyát szállító kamion üzemanyagtartályánál csaptak fel a lángok, és a tűz átterjedt a rakományra is. A 41 éves szlovák sofőrt súlyos sérülésekkel vitték kórházba a mentők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.