Reggel történt

Egy határrendész is megsérült a Röszkénél történt balesetben

Egy határrendész szolgálati járművével ütközött az az autós, aki pénteken reggel életét vesztette egy közúti balesetben Röszke közelében.

2014.12.12 15:25MTI

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a határrendész sérüléseiről egyelőre nem tudott felvilágosítást adni.

A helyszíni szemle katonai ügyész részvételével zajlott le, a baleset körülményeit előreláthatólag a Központi Nyomozó Főügyészség szegedi regionális osztálya vizsgálja majd ki - mondta a szóvivő.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság korábbi tájékoztatása szerint pénteken reggel egy személyautó haladt Mórahalom felől Röszke irányába az 5512-es számú úton, amikor az autópálya-felhajtó közelében - eddig ismeretlen körülmények között - áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol frontálisan összeütközött a szemből érkező gépjárművel.

A balesetben a Röszke felé tartó autót vezető férfi a helyszínen életét vesztette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.