M7-es

Megszűnt az útzár Baracskánál

Az első baleset mögött feltorlódott sorban történt a második ütközés. Egy kisbusz egy másikat nyerges vontató alá lökött. A balesetben a vétlen jármű sofőrje hunyt el.

2014.12.12 11:44MTI

Megszűnt az útzár az M7-esen Baracskánál, ahol péntek hajnalban két súlyos baleset is történt - közölte Kelemenné Mészáros Erika, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Farkas-Bozsik Gábor, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban elmondta, hogy az első balesetben egy ember súlyosan, kettő könnyebben sérült meg. A súlyos sérültet a váli és az érdi tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Kelemenné Mészáros Erika azt közölte, hogy az első baleset mögött feltorlódott sorban történt a második ütközés. Egy kisbusz egy másikat nyerges vontató alá lökött. A balesetben a vétlen jármű sofőrje hunyt el.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.