Óvatosan dolgoznak a tűzoltók

Kigyulladt egy családi ház teteje Fóton

Mivel oltás közben a ház teteje, illetve a homlokzata veszélyesen megdőlt, félő, hogy az utcára zuhan, ezért a tűzoltók fokozott óvatossággal csak kívülről végezhetik munkájukat.

2014.12.09 15:02MTI

Kigyulladt egy családi ház teteje Fóton, az épület homlokzata veszélyesen megdőlt - tájékoztatta a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője kedd délben az MTI-t.

Csámpai Attila elmondta, az ingatlanban az első jelentések szerint nem sérült meg senki, egyelőre azt nem tudni pontosan, hogy hányan tartózkodtak benn. Egy gázpalackot még időben sikerült kihozni. A 80 négyzetméteres Rév úti házban keletkezett tüzet a fővárosi tűzoltók a megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának irányításával több sugárral oltják - közölte a szóvivő.

Hozzátette: mivel oltás közben a ház teteje, illetve a homlokzata veszélyesen megdőlt, félő, hogy az utcára zuhan, ezért a tűzoltók fokozott óvatossággal csak kívülről végezhetik munkájukat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.