Kihallgatásra érkezett

Bűnjellel a lábán toppant be a rendőrségre...

Látta, a ház tulajdonosa a kertben gondozta teheneit, és ezt használta ki.

2014.11.28 09:22ma.hu
Forrás: police.hu

Ismeretlen személy 2014. november 2-án 7 óra 30 perc körüli időben Kiskunhalason, a Felsőöregszőlők egyik tanyájába a nyitott lakás ajtaján bement, majd az ingatlan egyik szobájából a 68 éves sértett kézitáskájából több mint 10.000 forintot lopott el.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendőrkapitányság egyik nyomozója 2014. november 24-én munkahelyén felfigyelt egy kihallgatásra érkező férfira. A rendőr előkereste a november 2-án történt lopás anyagát, amelyben a helyszíni képeken szereplő cipőnyomot összevetette a kihallgatott K. István cipőjével, mely egyezést mutatott.

A 49 éves kiskunhalasi férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Immár gyanúsítotti kihallgatásán elmondta K. István, hogy látta, a ház tulajdonosa a kertben gondozta teheneit, és ezt használta ki.

A rendőrség a nyomozást 2014. november 27-én befejezte, a keletkezett iratokat bíróság elé állítási javaslattal küldi meg a Kiskunhalasi Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.