Tiszacsegén

Több emeleten több mint háromszáz tő kendert videóztak a rendőrök

A nyomozók három gyanúsítottat fogtak el.

2014.11.28 08:17ma.hu
Forrás: police.hu

A rendőröknek 2014. november 24-én 11 óra 10 perc körüli időben tudomásukra jutott, hogy egy tiszacsegei ingatlanban kábítószert termesztenek.

Az ingatlan átvizsgálásakor a rendőrök több emeleten közel hatvan tő kendert, valamint közel háromszáz palántát és a termesztésükhöz szükséges eszközöket, szereket találtak és foglaltak le.

A Balmazújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a helyszínen elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra egy 22 éves férfit, aki a gyanú szerint társai távollétében a növények gondozását végezte.

A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták T. Istvánt, akinek társait, az 59 éves R. Zoltánt, valamint 50 éves R. Ilonát 2014. november 26-án 8 óra 10 perc körüli időben Tiszacsegén fogtak el, majd előállításukat követően a rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgattak ki. A nyomozók mind három terheltet őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat, melyet a Debreceni Járásbíróság 2014. november 27-én elrendelt.

A tiszacsegei lakosok ellen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya kábítószer birtoklás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.