Hamar ment

Beismerte a kettős gyilkosságot a százhalombattai tettes

A 21 éves gyanúsítottat lakossági információk alapján csütörtökön fogták el a budaörsi rendőrök egy autóbuszon.

2014.11.27 18:03MTI
Fotó: police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Beluzsárné Belicza Andrea korábban elmondta, hogy az áldozatokat - egy 57 éves nőt és egy 65 éves férfit - házukban holtan találták, miután egy állampolgári bejelentést követően a rendőrök szerdán bementek az ingatlanba.

Az orvos szakértő megállapította, hogy a két ember bűncselekmény áldozata lett. Az akkor még ismeretlen tettes ellen a helyszíni szemlével és a tanúk kikérdezésével egyidejűleg eljárás indult, és fényképes körözést is kiadtak a gyilkossággal összefüggésbe hozható helyi lakos, a 21 éves Sz. Krisztián ellen.

A lakosság információi alapján a férfit csütörtök délelőtt egy buszon fogták el a budaörsi rendőrök, majd a Pest megyei nyomozók megkezdték az elszámoltatását. Kihallgatása során Sz. Krisztián beismerte tettét: elmondta, hogy november 25-én délután több késszúrással megölte a százhalombattai házaspárt - közölte a PMRFK szóvivője.

A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. A büntetőeljárást emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a PMRFK vizsgálati osztálya folytatja le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.