A kórházban vesztette életét

Meghalt a 38-as főúton történt baleset sérültje

A főút Nyíregyháza és Virányos közötti szakaszán egy külföldi honosságú személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy teherautóval.

2014.11.27 11:51MTI
freedigitalphotos.net/koko-tewan

A kórházban életét vesztette a csütörtökre virradó éjjel a 38-as főúton történt baleset sérültje - közölte a rendőrség honlapján a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

A tájékoztatás szerint a főút Nyíregyháza és Virányos közötti szakaszán egy külföldi honosságú személygépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy teherautóval.

A baleset következtében a személygépkocsit vezető 33 éves férfi a kórházba szállítását követően életét vesztette. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.