Rendőrkézen a gyanúsított

Körzeti orvosos, ágyneműs átverés - "ajándék" a jóhiszemű időseknek

Gyanúsított kihallgatását követően B. Józsefnét bűnügyi őrizetbe vették a rendőrök, és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának indítványozását.

2014.11.26 09:20ma.hu

Móron elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az időskorú embereket megtévesztő csalót a rendőrök.

A Móri Rendőrkapitányság munkatársai 2014. november 26-án gyanúsítottként hallgatták ki B. Józsefné 36 éves sárkeresztúri lakost csalás bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

B. Józsefnét azzal gyanúsítják a rendőrök, hogy az idős korúak jóhiszeműségét kihasználva több embert is tévedésbe ejtett azzal a legendával, hogy részükre körzeti orvosuk ajándékba küldött egy nagy értékű ágyneműgarnitúrát, melyet jóval annak tényleges piaci ára alatt megvásárolhatnak tőle. A sértettek az őket ért szerencse hiszemében B. Józsefnének kisebb-nagyobb összegeket adtak át, cserébe viszont értéktelen, rossz minőségű árukat kaptak.

Gyanúsított kihallgatását követően B. Józsefnét bűnügyi őrizetbe vették a rendőrök, és kezdeményezték az előzetes letartóztatásának indítványozását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.