Jánoshalma

Elhagyott tanya kútjában találták meg a román férfi holttestét - beledobták

A 36 éves N. Tamást és a 22 éves társát fél napon belül, 2014. november 23-án 0 óra 10 perckor elfogták a rendőrök.

2014.11.23 18:01ma.hu

Emberölés és bűnpártolás miatt indított nyomozást a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy 44 éves román állampolgár 2014. november 10-e óta ismeretlen helyen tartózkodott, életjelet nem adott magáról.

A férfi holttestét 2014. november 22-én 12 óra 47 perckor egy jánoshalmi elhagyatott tanya kútjában találták meg.

Mivel felmerült a gyanú, hogy a férfit megölték, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított a haláleset körülményeinek tisztázása céljából. Az adatgyűjtések eredményeképpen a rendőrség látókörébe került két jánoshalmi férfi, akik összefüggésbe hozhatóak a bűncselekmény elkövetésével.

A 36 éves N. Tamást és a 22 éves társát fél napon belül, 2014. november 23-án 0 óra 10 perckor elfogták a rendőrök.

Az idősebb férfit emberölés bűntett, F. Krisztiánt bűnpártolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - őrizetbe vételük mellett - gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.