Székesfehérvár

Bombarobbantással zsarolta ki a bevételt a trafikrabló

A tűzszerészeti munkálatok idejére a közeli társasházakat kiürítették. A fiatal férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

2014.11.23 15:47Havariapress

Bombarobbantással fenyegetőzve rabolt ki egy dohányboltot egy fiatal férfi Székesfehérváron. A zsákmánnyal menekülő támadót járókelők fogták el.

Szombaton kora este jelent meg a 26 éves férfi egy Budai úti trafikban. Megmutatott az eladónak egy robbanószerkezetnek látszó tárgyat, majd a bevételt követelte azzal, hogy felrobbantja a helyiséget, ha nem kap pénzt.

Az így megszerzett zsákmánnyal futva, a József Attila utca felé menekült a támadó, ám négy járókelő az útját állta, s leteperte. A rablót átadták a rendőröknek.

A férfi táskájában talált szerkezetet tűzszerész megvizsgálta, robbantásra alkalmatlannak találta. A tűzszerészeti munkálatok idejére a közeli társasházakat kiürítették. A fiatal férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.