Rendőrség

Több, nagy kiterjedésű sérülés a forráskúti áldozat testén

Vannak arra utaló jelek, hogy a fiatal nőt meg is erőszakolhatták, ennek megítéléséhez azonban szakértői vizsgálatra lesz szükség.

2014.11.23 15:58MTI

A rendőrorvos több nagy kiterjedésű sérülést talált a Forráskúton meggyilkolt áldozat testén - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap. Az MTI információi szerint a tettes különös kegyetlenséggel végzett a 22 éves nővel.

Szenti Szabolcs kérdésre válaszolva közölte, vannak arra utaló jelek, hogy a fiatal nőt megerőszakolták, ennek megítéléséhez azonban szakértői vizsgálatra lesz szükség.

A nő eltűnését pénteken este jelentették be a rendőrségen. A szegedi nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, átvizsgáltak egy forráskúti ingatlant is, amelynek melléképületében elrejtve találták meg szombat délelőtt a nő holttestét.

A rendőrök kihallgatták az ingatlanban lakó B. Lászlót, aki ellentmondásokba keveredett, végül elismerte a bűncselekmény elkövetését. A 21 éves gyanúsított ellen - őrizetbe vétele mellett - emberölés bűntette miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.