Elismerte

Őrizetben a forráskúti gyilkosság 21 éves gyanúsítottja

A fiatal nő eltűnését péntek este jelentették be a rendőrségen. A szegedi nyomozók egy forráskúti ingatlan melléképületében elrejtve találták meg szombat délelőtt a holttestét.

2014.11.23 09:11MTI

Egy fiatal helybéli férfit gyanúsítanak annak a forráskúti nőnek a meggyilkolásával, akinek a holttestét szombaton találták meg, a gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap.

Szenti Szabolcs közlése szerint a fiatal nő eltűnését péntek este jelentették be a rendőrségen. A szegedi nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek és átvizsgáltak egy forráskúti ingatlant, amelynek melléképületében elrejtve találták meg szombat délelőtt a nő holttestét.

A helyszíni szemle megállapította, hogy a nőt megölték - közölte a százados.

Az ingatlanban lakó B. László az elszámoltatása során ellentmondásokba keveredett, ezért a rendőrök előállították. A további adatgyűjtés és a helyszíni szemle eredményeként a 21 éves férfit emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók. A férfi beismerte a bűncselekmény elkövetését - tudatta a szóvivő.

A rendőrség a kihallgatást követően a férfit őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.