Búcsúlevelet is hagyott

Felgyújtotta magát egy volt rendőrségi alkalmazott a Teve utcai székháznál

Felgyújtotta magát és súlyosan megsérült egy volt rendőrségi alkalmazott szombaton Budapesten, a Teve utcai rendőrszékháznál, majd berohant az épületbe.

2014.11.22 18:04MTI
Helyszínelés (fotó: MTI Mihádák Zoltán)

Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője, Csiszér-Kovács Viktória közölte: a rendőrségtől 2014 májusában közös megegyezéssel távozó, erőműkezelő karbantartóként dolgozó férfit súlyos, életveszélyes égési sérülésekkel szállították kórházba, hátrahagyott táskájában búcsúlevelet találtak.

Mint elmondta: az 55 éves budapesti férfi szombaton, nem sokkal 15 óra előtt a rendőrség Teve utcai székháza előtt ismeretlen gyúlékony folyadékkal leöntötte, majd felgyújtotta magát.

Ezt követően berohant az épület fogadóterébe, áttörte a beengedő üvegajtót, majd összeesett.

A székház őrszolgálatának munkatársai eloltották a tüzet, ezzel párhuzamosan értesítették a mentőszolgálatot és a katasztrófavédelmet.

A rendőrség megkezdte az eset körülményeinek vizsgálatát - mondta a szóvivő

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.