Luxusóra

Két ember megsérült az Andrássy úti óraboltrablásban

Egyelőre ismeretlen bűnözők kiraboltak egy luxusórákat árusító üzletet szombaton Budapesten az Andrássy úton, két ember megsérült - részletek!

2014.11.22 14:30MTI
MTI fotó: Lakatos Péter

Pap Judit elmondta: az üzletbe, ahol két eladó és a biztonsági őr tartózkodott, négy ember hatolt be. Bántalmazták és megbilincselték az alkalmazottakat, betörték az üzlethelyiségben az órák tárolására szolgáló vitrinek üvegét, és több értékes órával gyalog elmenekültek a helyszínről - ismertette a történteket a sajtóügyeletes.

Hozzátette, hogy a rablók nem viseltek maszkot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság megkezdte a tettesek felkutatását; egyebek mellett elemzik a boltban található és a környéken működő biztonsági kamerák felvételeit - mondta Pap Judit.

Az MTI munkatársa a helyszínen azt látta, hogy a Hublot luxusórákat árusító márkabolt vált a rablás célpontjává. Az ilyen márkájú órák ára az interneten található adatok szerint 2,5 millióról indul, de egyes modellek értéke eléri a 15 millió forintot is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.