Szalagkorlátot szakított egy nyerges vontató

Útlezárás az M7-esen

Lezárták az M7-es autópálya Nagykanizsa felé vezető oldalát a 137-es kilométernél, egy nyergesvontató vezetője által okozott baleset miatt.

2014.11.21 19:06MTI

A pár perccel este hat óra előtt történt balesetről a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata tájékoztatta pénteken az MTI-t. Az eddigi adatok szerint a Budapest felé haladó nyergesvontató átszakította a szalagkorlátot, és a Nagykanizsa felé vezető oldalon állt meg. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrség az M7-es Nagykanizsa felé vezető oldalát teljes szélességében lezárta. A forgalmat a balatonlellei lehajtónál a 7-es útra terelik, ahonnan a balatonboglári felhajtónál lehet visszatérni az autópályára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.