Több megyén keresztül

Forgalommal szemben száguldoztak az autópályán

Több megyén keresztül menekült az M3-as autópályán, forgalommal szemben az a két férfi, akiket autójukkal végül Heves megyében az Ecsédi pihenőnél fogtak el a rendőrök.

2014.11.20 07:07MTI

Az ORFK közleménye szerint a rendőrök szerdán éjfél körül Nyíregyházán egy Nissan típusú személygépkocsit akartak ellenőrizni, a jármű vezetője azonban elhajtott.

Az autó két utasával a 4-es számú főúton menekült, elhagyta Nyíregyházát, majd Debrecennél felhajtott az M3-as autópályára és a jobb pályatesten a forgalommal szemben haladt Budapest felé.

A rendőrök az M3-as autópálya Hajdú-, Borsod-, Heves és Pest megyei szakaszán intézkedtek a felhajtók lezárásáról és a forgalom eltereléséről, miközben felvették a kapcsolatot az autópálya kezelővel. A menekülő járművet végül Heves megyében az Ecsédi pihenőhelynél tartóztatták fel. Az autóban ülő két férfi közül az egyiket a helyszínen elfogták.

A másik férfi elfutott és a közelben próbált elrejtőzni, de a Készenléti Rendőrségnek sikerült őt is elfognia. Az M3-as autópálya jobb pályatestét az autópálya kezelővel folyamatosan egyeztetve, fokozatosan nyitják meg a közlekedők előtt. Jelenleg már csak Heves megyében kell kerülniük az arra autózóknak.

A rendőrök a Debrecen irányába tartó forgalmat Nagyfügednél leterelik, a közlekedők Füzesabonynál térhetnek vissza az autópályára. Az ügyben a további eljárást a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság folytatja.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.