A férfi a helyszínen életét vesztette

Gázolt a vonat, pótlóbusz jár Békéscsaba és Gyula között

A férfi, aki a Bicere megállóhelynél lévő átjáróban lépett a Békéscsabára tartó személyvonat elé, a helyszínen életét vesztette.

2014.11.15 17:39MTI

Pótlóbusz viszi az utasokat Békéscsaba és Gyula között, miután elgázolt a vonat egy embert Gyula külterületén szombaton - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A férfi, aki a Bicere megállóhelynél lévő átjáróban lépett a Békéscsabára tartó személyvonat elé, a helyszínen életét vesztette.

A baleset idején a fénysorompó jól működött, tilos jelzést mutatott - olvasható a vasúttársaság közleményében.

A helyszínelés végéig - várhatóan 16.30-17.00 óráig - Békéscsaba és Gyula között szünetel a vonatforgalom. Az átszállások miatt 20-30 perces késésekre lehet számítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.