Hamar elfogták a fiatalokat

Kiraboltak egy trafikot Vásárosnaményban

A rendőrök néhány órán belül elfogták az elkövetőket, egy jándi és egy vásárosnaményi fiút, és előállították őket. Egyikük lakásán megtalálták az elkövetésnél használt maszkot és a kést, valamint az elvitt pénz egy részét is.

2014.11.15 14:36MTI
Fotó: police.hu

Bolti rablókat fogtak el a rendőrök Vásárosnaményban, a két 16 éves fiú egy nemzeti dohánybolt bevételét vitte el - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szombaton az MTI-vel.

Fehérvári Marietta elmondta, hogy az egyik fiú pénteken késő este arcát maszkkal eltakarva ment be az üzletbe, és késsel fenyegetőzve a bevételt követelte.

Az eladó átadta a kasszában lévő pénzt támadójának, aki a polcról levett még három doboz cigarettát, majd a bolt előtt várakozó társával elmenekült a helyszínről.

A rendőrök néhány órán belül elfogták az elkövetőket, egy jándi és egy vásárosnaményi fiút, és előállították őket. Egyikük lakásán megtalálták az elkövetésnél használt maszkot és a kést, valamint az elvitt pénz egy részét is. A fiúk beismerő vallomást tettek, őrizetbe vették őket és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.