Csaknem hétszázezer szál

Kifüstöltek 28 milliónyi cigarettát a NAV nyomozói

A hat férfit jelentős értékre elkövetett orgazdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

2014.11.14 09:08MTI

Harmincötezer doboz, csaknem hétszázezer szál, 28 millió forint értékű fehérorosz csempészcigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyi nyomozói Budapesten - tájékoztatott a hivatal pénteken.

Közleményük szerint hat magyar férfi éppen az illegális szállítmányt pakolta két furgonba egy X. kerületi garázs előtt, amikor tetten érték őket. Hárman futásnak eredtek és szökni próbáltak, de a pénzügyőrök megállították őket. A helyszínen tízmillió forint készpénzt is lefoglaltak a pénzügyi nyomozók.

A hat férfit jelentős értékre elkövetett orgazdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Öten előzetes letartóztatásban vannak, egy ember pedig lakhelyelhagyási tilalom hatálya alatt áll - olvasható a NAV közleményében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.