Több villanyoszlopot kidöntött

Igazoltatás elől menekült egy autós a fővárosban

Több villanyoszlopnak is nekiütközött a főváros XV. kerületében, a Késmárk utcában egy autós, aki a rendőri igazoltatás elől menekült.

2014.11.12 16:17MTI

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrök a XVI. kerületi Rákospalotai határúton próbáltak igazoltatni egy autóst, aki közlekedési szabálysértést követett el.

A 20 éves férfi a rendőrautó megkülönböztető fény- és hangjelzései ellenére sem állt meg, menekülni próbált. A XV. kerületi Késmárk utcában több villanyoszlopnak is nekiütközött az autó, végül megállt. A sofőrt korábban eltiltották a vezetéstől.

A balesetben az autó vezetője és utasa is megsérült. A rendőrség eljárást indított a sofőrrel szemben, a baleset körülményeit vizsgálják.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.