Kisiklott

Újra járnak a vonatok a kisiklott vagonok után

Újra járnak a vonatok Celldömölk és Sárvár között, ahol október 21-én Ostffyasszonyfa állomáson kisiklott egy hat kocsiból álló személyvonat négy kocsija.

2014.10.31 15:05MTI
MTI Fotó: Varga György (archív)

A Mávinform pénteken délután azt írta: a vonatok 14 órától a teljes Budapest-Székesfehérvár-Szombathely vonalon járnak. Az utasoknak már nem kell pótlóbuszra szállniuk sem Sárváron, sem Celldömölkön.

A Közlekedésbiztonsági Szervezet október 22-ei tájékoztatása szerint az egy nappal korábban a Vas megyei Ostffyasszonyfán történt vonatbalesetkor az állomás váltói a megfelelő irányban álltak. A baleset előtt vaddal ütközött a szerelvény.

A Mávinform korábbi közlése szerint a vonaton több mint ötvenen utaztak, senki nem sérült meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.