MÁV

Áll a forgalom a záhonyi és a lőkösházi vonalon a Szolnoknál talált bomba miatt

Nem tudnak közlekedni a vonatok (és a hajók sem) a Budapest-Szolnok-Lőkösháza és a Budapest-Szolnok-Záhony vonalak közös szakaszán, Szolnok és Szajol között.

2014.10.31 14:38MTI

Azért, mert az egyik vágányt átépítik, a másikat pedig le kellett zárni, mert a tűzszerészek bombát találtak a vasút közelében - tájékoztatta a Mávinform pénteken az MTI-t.

A közlemény szerint körülbelül két órára, a bomba hatástalanításáig tart a vágányzár. Ezért a békéscsabai és a záhonyi vasútvonal ezen szakaszán nem járnak a vonatok.

Hozzátették: a vasúttársaság megrendelte a pótlóbuszokat az utasok elszállítására. Jelentős, 40-60 perces késéssel kell számolniuk az utasoknak.

Bátyi Edina, a Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs altisztje korábban az MTI-nek azt mondta: egy ötszáz kilogrammos, amerikai, világháborús bombát találtak a szolnoki vasúti hídnál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.