M-hullás

Mentőhelikopter érkezik a sérültekért - lezárták az M0-ást

Két kamion és egy furgon ütközött össze az M0-ás autóúton. A sérültekért mentőhelikopter ment, a 37-es kilométernél az utat lezárták.

2014.10.31 13:16MTI

Három jármű ütközött össze, két ember megsérült az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán Gyál térségében pénteken nem sokkal dél után, a forgalmat terelik - közölte a rendőrség és a katasztrófavédelem az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy egy kamion, egy kisteherautó és egy személyautó karambolozott a 36-os kilométerszelvénynél. A balesetben ketten megsérültek.

Az érintett útszakaszon a teherautók jelenleg egy sávon haladhatnak, a személyautókat a rendőrök a vecsési kihajtónál leterelik az autóútról, Gyálon keresztülhaladva hajthatnak vissza az M0-sra - tette hozzá.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a kisteherautó sofőrjét a tűzoltók segítségével emelték ki a roncsból, a sérültért mentőhelikopter érkezett.

A baleset miatt az M0-s érintett szakaszán a bal pályát lezárták, áll a forgalom - közölte az Útinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.