Hajnali események

Szállodák gyulladtak ki az osztrák határnál

Tűz ütött ki egy rajkai hotelban csütörtökön hajnalban. Levélen ugyanakkor egy panzió egyik szobája gyulladt ki.

2014.10.30 08:42Havariapress

Egy szálloda 2 négyzetméteres helyiségében keletkezett tűz a hajnali órákban Rajkán. A lángokat a lébényi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltói fojtották el, majd átvizsgálták és átszellőztették az épületet.

Ezt követően a vendégek visszatérhettek a szállásukra, senkinek nem esett baja. Levélen egy panzióban ütött ki tűz hajnalban. Az épület felső szintjén található három szoba egyike égett, a tűz a másik kettőre nem terjedt át.

Az épületrészben nem tartózkodott senki, amikor felcsaptak a lángok, senki nem sérült meg.

A megye tűzoltói jelentős erőkkel - Mosonmagyaróvárról, Csornáról, Lébényből - érkeztek a helyszínre és kezdték meg a tűz körülhatárolását, a lángok elfojtását. A tűz eloltása után átvizsgálták az egész épületet.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.