Budapestről tartott Szlovéniába

Kigyulladt egy autóbusz az M7-esen

Kigyulladt egy autóbusz az M7-es autópályán péntek reggel Siófok és Zamárdi között a Nagykanizsa felé vezető oldalon, az utasok közül senki nem sérült meg.

2014.10.24 08:57MTI
MTI/Varga György

Bázelné Mihályka Szabina, a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: a 113-as kilométernél történt balesethez a siófoki tűzoltókat riasztották, kiérkezésükkor az autóbusz utastere lángolt.

Az autóbusz 49 utassal Budapestről tartott Szlovéniába. Amikor a tüzet észlelték a sofőr félreállt, mindenki időben le tudott szállni a járműről. Az utasok elszállításáról gondoskodtak.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság arról tájékoztatott, hogy a műszaki mentés idejére a rendőrök a külső és a leállósávot lezárták, a forgalom belső sávon halad.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.