Már két baleset is történt

Olajszennyezés miatt csúszik a 47-es főút Hajdú-Biharban

Olaj került a 47-es főútra csütörtökön, emiatt két baleset is történt Debrecen és Berettyóújfalu között.

2014.10.23 15:19MTI
Forrás: utadat.hu

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság ügyeletének közleménye szerint a főút 32-es kilométerszelvényénél eddig tisztázatlan körülmények között az úttestre olaj került, amelyen csütörtök délelőtt megcsúszott egy Debrecen felől Berettyóújfalu irányába tartó személygépkocsi és a menetiránya szerinti jobb oldali árokban állt meg.

A balesetben senki sem sérült meg. Ezzel egy időben a szemközti forgalmi sávban is baleset történt: egy Debrecen felé haladó autó szintén megcsúszott az úton és a jobb oldali árokban állt meg. Ebben a balesetben egy ember megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A szakaszon fél pályán, rendőri irányítás mellett halad a forgalom. A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság keresi azt a járművet, amelyből a rendkívül csúszós anyag az útra került, az ismeretlen anyagot a katasztrófavédelem szakemberei vizsgálják.

A rendőrség kéri a Derecske és Hajdúszovát, valamint a Berettyóújfalu és Derecske között közlekedőket, hogy fokozott figyelemmel és óvatossággal vezessenek, mert a csúszós anyag ezeken az utakon is az úttestre került.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.