Vétlen lövés

Pisztolylövés vetett véget a ferencvárosi vitának

A IX. kerületi Ifjúmunkás utca egyik társasházának lépcsőházában szerdán kora este alakult ki szóváltás két férfi között.

2014.10.22 20:12Havariapress
freedigitalphotos.net/Naypong

A szóváltást követően a két ember dulakodni kezdett, ennek során az egyikük engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyveréből egy, az eddigi adatok szerint vétlennek tekinthető lövés dördült el.

A lövés nem okozott személyi sérülést, de a dulakodásban mindkét férfi megsérült valamilyen mértékben, ezért a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték őket.

Az ügyben a IX. kerületi Rendőrkapitányságon garázdaság gyanújával indítottak eljárást a történtek tisztázása érdekében, a szabadlábon védekező, 59 és 46 éves budapesti lakosok ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.