Egy ember súlyosan megsérült

Baleset miatt nem lehet lehajtani az M0-sról a 4-es főútra Üllő térségében

Kamion és teherautó ütközött össze, egy ember súlyosan megsérült az M0-s autóút Maglód felé vezető oldalán Üllő térségében. A baleset miatt a 4-es főút felé nem lehet közvetlenül lehajtani.

2014.10.22 15:46MTI

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője elmondta, hogy a 4-es főúti lehajtó közelében történt karambolban az egyik jármű sofőrje beszorult a roncsba, a monori és az üllői tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki, majd átadták a mentőknek.

A férfi állapota az első jelentések szerint súlyos. A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig a lehajtót nem használhatják az autósok - tette hozzá a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.