Tatabányai buszbaleset

Csütörtök hajnaltól járnak újra a vonatok Tatabánya és Oroszlány között

Egy nappal még tovább tartanak a helyreállítási munkák Tatabányánál, ahol hétfőn csuklós busz ütközött vonattal, a vasúti közlekedés ezért csak csütörtök hajnalban indul meg.

2014.10.21 17:23MTI

A Mávinform közleménye szerint az utasokat szerdán is vonatpótló autóbuszok viszik majd Tatabánya és Oroszlány között, és emiatt 15-20 perces késésre kell számítani.

Hozzátették: a pótlóbuszok - súlykorlátozás miatt - nem tudnak megállni Kecskéd-alsón, ezért az utasokat a kecskédi szövetkezeti buszmegállóban tudják felvenni.

Hétfő délelőtt autóbusz ütközött vonattal Tatabányán, az Erőmű lakótelepi átjáróban. A balesetben tizenegyen megsérültek, köztük hárman súlyosan, egyikük később a kórházban meghalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.