Úthenger, aszfaltvágó...

Ausztriából lopott nagy értékű munkagépeket találtak Sajópetriben

Az osztrák hatóságok jelezték a magyar társszerveknek, hogy Klagenfurtból még október 19-én elloptak egy úthengert, és a jármű a GPS-jelek alapján Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lehet.

2014.10.21 15:22MTI
Fotó: police.hu

Ausztriából ellopott nagy értékű munkagépeket találtak meg Sajópetriben a magyar rendőrök – mondta el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek.

Dobi Tamás kifejtette, az osztrák hatóságok jelezték a magyar társszerveknek, hogy Klagenfurtból még október 19-én elloptak egy úthengert, és a jármű a GPS-jelek alapján Borsod-Abaúj-Zemplén megyében lehet.

A miskolci rendőrkapitányság járőrei Sajópetriben egy családi ház melléképületében megtalálták az úthengert, mellette pedig egy aszfaltvágót és egy lapvibrátort is, amelyek kapcsolatba hozhatók a külhoni bűncselekmény elkövetésével.

A miskolci rendőrkapitányság lefoglalta az értékes gépeket, és értesítette az osztrák hatóságokat a történtekről – jegyezte meg a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.