Tiltott mennyiség

Zugfőzde és zugdepó: Békésen bírságolt a NAV

Négy tiltott pálinkafőző berendezést, ezer liter pálinkát és 121 kilogramm szárított dohánylevelet foglaltak le két békési ingatlanon a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőrei.

2014.10.21 10:32MTI

A NAV Dél-alföldi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatóságának keddi közleménye szerint a pénzügyőrök az egyik ingatlanon váratlan jövedéki ellenőrzést tartottak, ahol az udvaron és a melléképületben két desztilláló berendezést és 600 liter lefőzött pálinkát találtak. Ezzel egy időben, közérdekű bejelentés alapján egy másik békési ingatlan udvarán és melléképületében 121 kilogramm szárított dohánylevél, közel 400 liter lefőzött pálinka és két desztilláló berendezés került elő.

A pénzügyőrök az illegális főzőberendezéseket, a pálinkát, valamint a dohányt lefoglalták. Mindkét ügyben jövedéki eljárást indítottak, valamint költségvetési csalás miatt feljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál - áll a közleményben

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.