Rossz álom

Porig égett a családi ház tetőzete

Teljesen leégett egy száz négyzetméteres családi ház tetőszerkezete Kunszentmártonban.

2014.10.21 08:23Havariapress

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei városból hétfőn este riasztották a tűzoltókat egy Vasvári Pál utcai házhoz, ahol tűz ütött ki a tetőzetben. A helyi hivatásos tűzoltók két vízsugárral kezdték el a lángok megfékezését, s a gyors beavatkozásuknak köszönhetően a tetőtéri szobákra nem terjedt át a tűz, a héjazat azonban így is leégett. Az épületben három felnőtt és négy gyermek lakott, őket ideiglenesen rokonok fogadták be.

A tűzoltók átvizsgálták a szomszédos épületet is, mert az első hírek arról szóltak, hogy annak is meggyulladt a teteje, tüzet azonban ez utóbbi házban nem találtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.