Az utcát lezárták

Vakolatdarabok hullottak egy budapesti épületről

Vakolatdarabok hullottak egy épületről a főváros VI. kerületében található Szondi utcában, a veszély elhárításáig az utcát lezárták.

2014.10.18 20:08MTI

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta: egy háromemeletes ház második emeletének magasságából hullottak vakolatdarabok a járdára, senki nem sérült meg, de egy parkoló autó megrongálódott. További vakolatdarabok lógnak az épület faláról, ezeket a tűzoltók létráról távolítják el.

A munkák idejére a Szondi utcát lezárták. A Budapesti Közlekedési Központ fődiszpécserének tájékoztatása szerint a munkák ideje alatt a 72-es trolikat a teljes vonalon pótlóbuszok helyettesítik, amelyek nem érintik a Bajza utca, a Munkácsy Mihály utca és a Rippl-Rónai utca megállót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.