Dupla karambol

3-4 kilométeres a feltorlódott kocsisor az M0-áson

Először két személyautó rohant egymásnak, majd egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze.

2014.10.17 08:34Havariapress

Két karambol történt egymást követően az M0-ás autóút gyáli lehajtójánál. A balesetek miatt jelentős, 3-4 kilométeres torlódás alakult ki az M3-as autópálya felé vezető oldalon.

A reggeli órákban, az autóút M3-as felé vezető oldalán, a 34-es kilométerénél történt egymást követően két karambol. Először két személyautó rohant egymásnak, majd egy teherautó és egy személygépkocsi ütközött össze.

A második karambolnál jelentős mennyiségű üzemanyag ömlött az úttestre. A tűzoltói beavatkozás, a műszaki mentés befejezéséig egy sávon haladhat a forgalom. Jelentős torlódás alakult ki, 3-4 kilométeres a feltorlódott kocsisor.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.