A rabló elmenekült

Fegyverrel raboltak ki egy szolnoki pénzintézetet

Egy arcát eltakaró férfi ment be fél kilenc körül a pénzintézetbe, és fegyverrel vagy annak utánzatával pénzt követelt az alkalmazottaktól. A rabló, miután megszerezte a pénzt, elmenekült.

2014.10.10 17:27MTI
freedigitalphotos.net/Naypong

Fegyverrel raboltak ki péntek reggel Szolnokon egy pénzintézetet - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Szabó Zita tájékoztatása szerint egy arcát eltakaró férfi ment be fél kilenc körül a pénzintézetbe, és fegyverrel vagy annak utánzatával pénzt követelt az alkalmazottaktól. A rabló, miután megszerezte a pénzt, elmenekült. Senki nem sérült meg.

A tettes 25 év körüli férfi, normál testalkatú, körülbelül 170 centiméter magas, kerek arcú, rövid, világos hajszínű, élénk kék szemű. A bűncselekmény elkövetésekor világos szürkés színű sapkát, fehér-kék csíkos, kapucnis pulóvert és kék farmernadrágot viselt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki felismeri a rendőrség által közzétett kamerafelvételeken is látható férfit, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információja van, hívja a 06-56-501-600-as telefonszámot, vagy névtelenségének megőrzésével tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es számon, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.