Kecskemét

Aki felismeri, jelentkezzen! Rablás miatt keresik

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök lefoglalták az egyik helyi üzlet biztonsági kameráinak felvételét, amelyen a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy látható.

2014.10.01 11:59Varga János
Forrás: police.hu

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 03010/1827/2014. bűnügyi számon eljárást folytat rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személyazonosságú férfi 2014. május 1-jén 18 óra 30 perc és 18 óra 45 perc közötti időben, Kecskeméten, a Faragó Béla fasoron, hátulról fellökött egy 79 éves asszonyt, majd a táskáját a kezéből kiszakította és azzal ismeretlen helyre elmenekült.

A nyomozás során beszerzett adatok alapján a rendőrök lefoglalták az egyik helyi üzlet biztonsági kameráinak felvételét, amelyen a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható személy látható. A keresett férfi 20-22 év körüli, fehér bőrű, körülbelül 175 centiméter magas, arca hosszúkás, rövid, barna hajú, normál testalkatú.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a képen látható férfit, illetve a személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.