Másfél éve bujkált

Kábítószert találtak a körözött férfi lakásában

Másfél éve bujkált a rendőrök elől egy körözött férfi Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, aki a napokban fogtak el. Háza átkutatásakor bódító hatású anyagot, úgynevezett kristályt és a kereskedelméhez szükséges eszközöket találtak.

2014.09.30 16:19MTI

Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a rendőrök Ónodon fogták el a másfél éve rejtőzködő F. József 38 éves mezőcsáti lakost, aki ellen azért adtak ki elfogatóparancsot, mert nem kezdte meg a lopásért korábban jogerősen kiszabott két év börtönbüntetésének letöltését.

A férfi ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult, és a megyei büntetés-végrehajtási intézetbe szállítottak, ahol megkezdte korábbi büntetésének letöltését.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.