Blamázs

Nem fértek be az autóba a lopott tévétől

Lakossági bejelentés alapján fogtak el öt lakásbetörőt a szentesi rendőrök. Elméretezték a szajrét, a meneküléshez túl nagy volt a képernyő.

2014.09.30 09:20ma.hu
Fotó: police.hu

Egy állampolgár jelentette be a rendőrség segélyhívószámán 2014. szeptember 29-én 17 óra 58 perckor, hogy többen bementek a Szentes, Zrínyi utca egyik ingatlanába - írja a police.hu.

A helyszínre érkező járőrök két nőre és egy férfira lettek figyelmesek, akik az egyenruhásokat meglátva egy autó hátsó ülésére akartak beülni, de az ott lévő LCD tévé miatt nem fértek el.

A rendőrök öt embert fogtak el, közülük ketten már a járműben vártak társaikra.

Az állampolgári bejelentésnek és a gyors rendőri intézkedésnek köszönhetően az egyenruhások még azelőtt lefoglalták az ellopott tárgyakat, mielőtt a sértett a bűncselekményről tudomást szerzett volna.

A Szentesi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást a két férfi és a három nő ellen. Egyiküket, egy 27 éves szentesi lakost kihallgatását követően a nyomozók őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.