A főváros felé vezető oldalt lezárták

Kamionos tömegkarambol bénítja az M1-est

Több kamion rohant egymásnak az M1-es autópálya Győrhöz közeli szakaszán. A tömegkarambol miatt a sztráda Budapest felé vezető oldalát lezárták.

2014.09.29 17:07Havariapress
MTI/Krizsán Csaba

Öt kamion ütközött össze hétfőn délután az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 117-es kilométernél. Az egyik kamionsofőr beszorult járművébe, ezért őt a helyszínre riasztott győri és pannonhalmi hivatásos tűzoltók feszítővágó berendezés segítségével szabadítják ki a kamionból.

A balesetben egy másik kamionsofőr is megsérült, őt a mentősök a helyszínen ellátják.

A helyszínelés és a balesetet szenvedett kamionok műszaki mentési munkálatai idejére az autópálya érintett szakaszát a Budapest felé haladó oldalon teljes szélességében lezárták, a rendőrség a forgalmat letereli a sztrádáról.

MTI/Krizsán Csaba


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.