Valami Amerika...

Autós üldözés és lövöldözés volt Budapesten - Fotók!

Csuklyások megtámadtak két férfit Budapesten, az Újlak utcában. Ez lett a belőle...

2014.09.29 12:55MTI
Összetört személyautó a XVII. kerület Pesti úton 2014. szeptember 29-én - MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) tájékoztatása szerint fél hét körül ismeretlenek megtámadtak két férfit Budapesten, az Újlak utcában. A csuklyát viselő támadók gázspray-vel lefújták és megkötözték a sértetteket, elvették a náluk lévő készpénzt, majd egy fehér kisbusszal elmenekültek a helyszínről. Miután a sértettek kiszabadultak, beszálltak az autójukba és a támadók járműve után hajtottak. Amikor a menekülő támadók ezt észrevették, több lövést adtak le az őket követő gépkocsi irányába, amely a Pesti úton egy fának ütközött. A lövöldözés, illetve a baleset következtében senki nem sérült meg. A BRFK rablás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Lövésnyomok egy összetört személyautó ajtaján a XVII. kerület Pesti úton 2014. szeptember 29-én - MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.