Kokadiak

Először a két nő kezdett dulakodni, de előkerültek a férfiak is

A nyomozók a 21 éves L. Attilát, a 20 éves F. Erzsébetet, a 22 éves K. Károlyt és a 20 éves B. Alexandrát gyanúsítottként kihallgatták.

2014.09.29 10:54ma.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást négy kokadi lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2014. szeptember 28-án 9 óra 40 perc körüli időben Kokad egyik utcájában L. Attila és F. Erzsébet - korábbi sérelmük miatt - szóváltásba keveredtek egy 22 éves bagaméri férfival, valamint a 20 éves helyi B. Alexandrával.

A két nő dulakodni kezdett, majd L. Attila is ütni kezdte a 22 éves bagaméri férfit, aki a verekedő nőket megpróbálta szétválasztani. A verekedésbe bekapcsolódott az arra járó 22 éves helyi K. Károly is.

A helyszínre érkező járőrök elfogták a garázdákat, majd előállították őket a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 21 éves L. Attilát, a 20 éves F. Erzsébetet, a 22 éves K. Károlyt és a 20 éves B. Alexandrát gyanúsítottként kihallgatták. A terheltek az eljárás során szabadlábon védekezhetnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.